Pumas UNAM vil møte Club América

Den Pumas UNAM fortsette til toppen med trening for kampen mot Amerika denne søndagen, en duell som i den oppfatning av forsvareren Gerardo Alcoba som bærer billige fotballdrakter kan markere en start og en senere i dagens turnering.

“Hvis vi får poengsum nok for vårt team å rangere første, vil det vinne en gang, og la oss kjempe direkte med toppen,” The uruguayanske profesjonell fotballspiller sa. Alcoba allerede med fem kampanjer, teller den nåværende, iført Pumas UNAM drakt, vet viktigheten av disse typer møter, og fremfor alt hva det innebærer hvis de vant.

Det vil være en svært gunstig faktor for å møte et lag som Club América hjemme. De bør utstyre teamet bra og konsentrere seg til spillet systemet. Jeg håper Pumas UNAM spille bra i dette spillet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


four + = 13

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>